Tuning sau in traducere libera – kitsch auto

Acum cateva minute ma intorceam din o incursiune in traficul aradean care, ca tot veni vorba, este oribil oricand intre orele 7:30 – 18.30 si am dat cu ochii peste o mica gretzoshanie:

Prima mea impresia a fost: “Uite-l pe Darth Vader al masinilor!” :))

Pur si simplu nu ii inteleg pe acei posesori de masini care se cred cu spirit artistic si incep sa isi modifice caroseria masinii prin tot felul de adaosuri care de care mai de prost gust. Multe din ele ai impresia ca sunt imbracate cu voaluri si fuste ca niste muieri. Iar unul din accesoriile care mi se par cele mai ridicole sunt grilele de radiator inlocuite cu o plasa metalica numai buna de prins tzantari si alte gaze suficient de nenorocite sa le pice prada. Sau poate ai zice ca omul a luat gardul de sarma de la tzarcul de gaini sa isi acopere imitatia de dispozitiv de transport persoane.

A nu se intelege gresit. Nu am nimic impotriva modificarii masinilor. Dar aceasta trebuie facuta cu bun gust si materiale de calitate. Concept de care se pare ca multi nu au auzit. Culmea ridicolului e ca multi si le si fac cu garda cat mai joasa posibil ca apoi sa-si plimbe jegul cu 2 la ora, ca vezi Doamne, se juleste plasticul (err.. pardon, fibra de sticla) prin gropi si damburi. Avand in vedere stare drumurilor din Arad si Romania in general, mai bine si-ar pune suspensii mai moi, ar mari garda la sol si si-ar ranforsa sasiul, scutul motor, etc. Adica sa se adapteze realitatii.

Advertisements

3 Responses to “Tuning sau in traducere libera – kitsch auto”


 1. 1 thcgirl77 March 13, 2008 at 1:55 pm

  AR-79-DARth Vader al masinilor. Arata ca o buda pe roti, daca si`a pus spoilere crede ca e automat masina tunata sau ce plm. Asa o sa pice alea la prima trecere mai naspa peste liniile de trambalau.

 2. 2 Dan S. March 13, 2008 at 2:59 pm

  daaa :))
  as vrea sa fiu acolo cu o camera sa il filmez >:)

 3. 3 unholywood March 13, 2008 at 3:09 pm

  I find his lack of taste … disturbing.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: