Americanii-s de vina!

In curand, vom plati si pentru apelurile pe care le primim, se anunta de la Bruxelles.

Comisarul european pentru societate informationala si mass-media, Viviane Reding, vrea sa modifice regulile de tarifare in telefonia mobila dupa modelul american. Partea buna este ca vor scadea tarifele pentru apelurile efectuate.

Noua recomandare de reglementare a sectorului telecom din partea Comisiei Europene, ce ar putea impune un sistem prin care utilizatorii de telefonie mobila sa fie taxati si pentru apelurile primite, daca factura de plata va fi mai atractiva decat in prezent, a venit pe neasteptate de la Bruxelles.

Masura vizeaza in special reducerea tarifelor cerute de operatorii mobili pentru apelurile terminate in retelele lor. Autoritatea Nationala de Reglementare in Comunicatii (ANRCTI) asteapta detalii de la Comisia Europeana pentru a sti exact cum se va aplica noul sistem la cadrul national de reglementare.

Cosmote Romania crede ca tarifarea apelurilor primite nu va fi bine receptionata de catre consumatorii europeni. Vodafone Romania asteapta mai multe detalii.

Sursa: tehnopol.ro

Parerea mea e ca in mod cert nu va fi bine primita initiativa  de a plati si apelurile pe care le primim. OK, daca vor sa scada costurile, n-au decat, dar sa gaseasca alta solutie. Nu inteleg ce vina am eu ca sunt sunat? De ce trebuie sa platesc ca ma suna altcineva?!

Idioti!…

Advertisements

0 Responses to “Americanii-s de vina!”  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: